За општините

ОПИС НА ПРОЦЕСОТ

Секоја општина може бесплатно да ја користи алатката Граѓански Буџет за да креира свои граѓански буџети. Доколку сте вработени во некоја општина, се што треба да направите е да се регистрирате во име на Вашата општина, со пополнување на формата за регистрација.

По регистрирањето, ќе го верифицираме Вашиот идентитет, и општината ќе има своја корисничка сметка на „Граѓански Буџет“!